Antalya, Burdur ve Isparta illerinde görevli elektrik tedarik şirketi olma misyonuyla 1,7 milyon aboneye hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek hedefiyle yapılan en büyük çevre etkinliği ‘Dünya Saati’ne destek verdi.

Bu yıl ‘Dünyaya bağlanma saati’ sloganı ile 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30 ile 21.30 arasında yapılan eyleme tüm dünya ile eş zamanlı olarak CK Akdeniz Elektrik de katıldı ve toplam 45 binasında ışıklarını dünya için söndürdü.

Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından ilk kez 2007 yılında Avustralya’da başlatılan ve kısa sürede 7 kıtada yayılan eyleme her kentte binlerce bina katıldı. 2017 yılında 187 ülkede, 3 binden fazla anıtsal yapının ışıkları söndürülerek destek verilen eyleme bu yıl çok daha yüksek katılım sağlandı.